Klipper/logger Zeemeeuw

De Zeemeeuw, een fantastisch schip
met stijl

Neem contact op
9. 4

Zeemeeuw

45 ervaringen Ervaring plaatsen

Ervaringen

9. 7

"Zeilweekend Brandaris 18,19 en 20 oktober 2019"

Beniest / 09/11/2019

Onze eerste zeilervaring op de Zeemeeuw is heel erg goed bevallen. Wij zijn met de neus in de boter gevallen dat we... lees meer

Onze eerste zeilervaring op de Zeemeeuw is heel erg goed bevallen. Wij zijn met de neus in de boter gevallen dat we mee konden varen tijdens de Brandaris-regatta van Harlingen naar Terschelling. Dit is een spannende en mooie ervaring geweest. Dankzij de inzet van de bemanning hebben we van dichtbij mogen ervaren hoe de zeilschepen met elkaar concurreren.

De bemanning is heel erg behulpzaam en instrueert de deelnemers prima.
De catering werd door moeder en dochter heel goed verzorgd. Dit heeft de verwachting overtroffen om te ervaren hoe men in zo'n kleine kombuis zoveel mensen van lekker eten heeft kunnen voorzien. Aan de beide dames niets dan lof.

Als advies willen wij meegeven dat men tijdens de vaart geen alcohol moet schenken als mensen er blijk van geven geen maat te kunnen houden. Er is een groep geweest die door hun hinderlijke gedrag stoorzender zijn geweest voor andere deelnemers. Met name de nachtrust tijdens het verblijf in de haven in Terschelling is behoorlijk en onnodig verstoord geweest.

Ondanks dit laatste punt hebben we een mooi weekend gehad en is het zeker een aanrader.

Marly en Jeanne

10
Schip
10
Bemanning
8.5
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit

8. 7

"Prachtige tocht gehad. "

Carool van Kesteren / 14/08/2019

Mooie zeilweek met gevarieerd varen. Prima schip, wel zwaar om te zeilen. Veel uitleg door de schipper over het wad,... lees meer

Mooie zeilweek met gevarieerd varen. Prima schip, wel zwaar om te zeilen. Veel uitleg door de schipper over het wad, en waarom we zo zeilen. Door het weer moesten we een stuk binnendoor, maar dat had ook wel zijn charme. De informatie op de website is niet actueel, zo beschikt het schip niet over Wifi of TV.

9.1
Schip
10
Bemanning
5.1
Informatievoorziening
10
Service
9.1
Prijs/kwaliteit

Foto van Carool van Kesteren meerdere foto's

9. 4

"feedback"

Hans Bronsema / 03/10/2018

Al jaren gaan we met heel veel plezier op de boot met Peter en Martine. De Zeemeeuw Is werkelijk een fantastische... lees meer

Al jaren gaan we met heel veel plezier op de boot met Peter en Martine. De Zeemeeuw Is werkelijk een fantastische boot. Helaas hebben we onze individuele bootreis niet vol gekregen, waardoor ik er behoorlijk bij in geschoten ben. Dat is erg jammer, maar elke keer weer een uitdaging. Desondanks blijft het leuk te organiseren als je ziet hoe blij iedereen wordt van de Zeemeeuw.

10
Schip
9.5
Bemanning
9.5
Informatievoorziening
9.5
Service
8.5
Prijs/kwaliteit

8. 4

"Topweek"

Jelle van Vliet / 22/08/2017

Zeer geslaagde zeilweek, waarin we vier eilanden aandeden. Erg goede catering aan boord. Met een gevarieerde groep... lees meer

Zeer geslaagde zeilweek, waarin we vier eilanden aandeden. Erg goede catering aan boord. Met een gevarieerde groep van jong tot oud en voor de helft duits-sprekend. Kortom zeer geslaagd.

8.5
Schip
8.5
Bemanning
8.5
Informatievoorziening
8.5
Service
8
Prijs/kwaliteit

Foto van Jelle van Vliet meerdere foto's

Specialiteiten

Meer arrangementen